// Welcome to our company

Frequently asked questions

Je woning is een plek die bedoeld is om je thuis en veilig te laten voelen. Helaas neemt het aantal woninginbraken in België elk jaar toe. In België is er elke 6 minuten een inbraak. Dit zijn wel 240 inbraken per dag. Een inbraak is nooit helemaal te voorkomen, maar een alarmsysteem laat potentiële inbrekers wel twee keer nadenken voordat ze de stap nemen om bij jou in te breken.

Hoe snel vult een BANDIT mistgenerator de ruimte met rook?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Scelerisque eleifend donec pretium vulputate sapien nec sagittis. Proin libero nunc consequat interdum. Condimentum lacinia quis vel eros donec ac. Mauris sit amet massa vitae tortor. Quisque id diam vel quam elementum pulvinar. Gravida in fermentum et sollicitudin ac orci phasellus. Facilisis gravida neque convallis a cras semper. Non arcu risus quis varius quam quisque id.

Beide type systemen zijn betrouwbaar. Als u zich in de planningsfase van de bouw van een nieuw huis bevindt, kunt u de ingenieur of de architect nog steeds vragen om de beveiligings- en beschermingsinfrastructuur te plannen en een bekabeld beveiligingssysteem te installeren. Een draadloos beveiligingssysteem is een uitstekende oplossing als u een bestaande woning wilt beveiligen, omdat u geen infrastructuur hoeft voor te bereiden en geen pijpleiding door muren hoeft te lopen. U moet zich ervan bewust zijn dat bekabelde systemen meestal geen verschillende veiligheidsdetectoren bieden, zoals rook-, gas- of overstromingsdetectoren, enzovoort.

Onder deze omstandigheden is het sterk aanbevolen om een speciale detector te installeren. Infrarooddetectoren voor huisdieren zullen een alarm afgeven telkens wanneer het de aanwezigheid van een lichaam boven een bepaald gewicht of een bepaalde lengte detecteert, en zullen niet worden geactiveerd wanneer een huisdier het beveiligde gebied betreedt. U dient uw beveiligingssysteem aan te schaffen bij een gecertificeerde, aanbevolen installateur.

Woonappartementen in gebouwen hebben meestal behoefte aan interne bescherming van de woonruimte. In het geval van een privéwoning, tuinappartement, een penthouse of een huis met zijterrasoppervlakken, moet u ook rekening houden met de bescherming van buitenruimtes die een extra beschermingslaag biedt. In dit geval moet u ook overwegen om naast buitendetectoren ook camera's te installeren. Een extern systeem is effectiever in het geval van indringers, omdat het u waarschuwt voordat de indringer het huis binnenkomt.

Als u een bewakingscamera of alarmsysteem plaatst, dan moet u de politiediensten daarvan op de hoogte brengen. Op de website van de politie kunt u gratis een aangifte voor camerabewaking indienen.

De beste beveiligingscamera is een camera die goed zicht kan geven op hetgeen wat u wenst te zien. Iedere situatie is anders, waardoor niet elke camera voor elke situatie geschikt is. Wij denken graag met u mee en om u een zo goed mogelijk advies te geven, komen wij graag bij u langs op locatie.

Nog steeds hulp nodig? Wij zijn bereikbaar!

011 99 55 77

#

Controle

Beheer volledig zelf uw alarmsysteem, lokaal of vanop afstand

#

GDPR

Wij verzorgen alles binnen de huidige wetgeving

#

Cloud

Veiligheid voor uw apparaten zowel online als offline

#

24/7

Wij zijn ten alle tijden bereikbaar voor interventies en noodgevallen